Cookies

Personvern tkmidt.no

Når du besøker dette nettstedet, samles det inn informasjon som regnes som personopplysninger. Denne personvernerklæringen forteller hvordan TkMidt samler inn og bruker disse opplysningene.

Med "dette nettstedet" mener vi sidene du nå befinner deg på.

Personvernerklæringen inneholder opplysninger som du har krav på som "den registrerte" (personopplysningsloven §§ 19 og 20), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 første ledd).

Behandlingsansvarlig

Kompetansesenteret Tannhelse Midt Trøndelag FKF (TkMidt) er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger. For behandlingen av personopplysninger knyttet til nettstedene ligger det daglige ansvaret til administrerende direktør.

Formålet

Formålet med å hente informasjon om den besøkende sin bruk av nettstedene, er for å kunne analysere bruken av nettstedene og tilpasse disse til brukernes behov. Vi samler inn og analyserer denne informasjonen for at du som bruker skal få en bedre brukeropplevelse når du besøker oss.

Rettslige grunnlag

Det rettslige grunnlaget for behandlingen av personopplysningene er samtykke fra den besøkende.

Personopplysninger som behandles
TkMidt benytter løsninger fra en underleverandør - Google Analytics.

Google Analytics

Til bruk i Google Analytics hentes det inn og behandles følgende opplysninger:

  • Hvilken nettside den besøkende var på, nettsidene den besøkende kom fra, og gikk videre til
  • Hvor lang tid den besøkende var på nettsiden
  • Hvilket datautstyr som ble brukt (PC/nettbrett/mobil, operativsystem og skjermstørrelse/oppløsning)
  • Hvilken internettadresse (IP-adresse) den besøkende sitt brukte datautstyr hadde
  • Hvilken nettleser som ble brukt
  • IP-adressene som sendes Google Analytics er anonymisert. Les mer om anonymisering av IP-adresser her.

Hvor hentes opplysningene fra

Informasjonen hentes fra operativsystemet (datautstyr som ble brukt), internettoppkoblingen (IP-adresse) og fra nettleseren (type, forrige side, åpnet side, neste side, tidspunkt nettside åpnet) og hvor lenge den besøkende var på nettsiden.

Det registreres og oversendes ikke informasjon som brukeren har lagt inn selv.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene

Google Analytics

Ved å bruke nettstedene samtykker den besøkende til at informasjonskapsler blir lagret lokalt i datautstyret, og at innsamlede data om bruk av nettstedene sendes til databehandlere eller til tredjeparter.

Ved å installere nettlesertillegget «Google Analytics Opt-out» så blir ikke informasjon om aktiviteten på nettstedene gjort tilgjengelig for bruk i Google Analytics.

Slik installerer du Google Analytics Opt-Out.

Sletting og arkivering av opplysningene

Les mer om hvordan Google sikrer de innsamlede data.

Kontaktinformasjon behandlingsansvarlig

Patrik Cetrelli
Administrerende direktør
941 33 180

Postadresse

TkMidt
Professor Brochs gate 2
7030 Trondheim

Kontakt personvernombudet

personvernombudet@trondelagfylke.no